Word een Meesterproever!

Brand Bier liefhebbers,

Hoe drink jij je biertje? In één teug? Of ben je een echte genieter? Bij Brand hopen we dat laatste. In onze bieren valt namelijk zoveel te ontdekken dat het zonde is om ze gedachteloos weg te drinken. Daarom nodigt Brand je vanaf nu uit voor de Brand Bierproef. Een gezellige én avondvullende activiteit waarbij je leert proeven wat je drinkt.

Het liefst zouden we bij Brand van alle bierdrinkers échte bierliefhebbers willen maken. Kenners die weten hoe je van een mooi glas bier geniet. Die proeven met hoeveel vakmanschap en liefde het bier dat ze drinken gebrouwen is. Die herkennen dat we alleen de beste ingrediënten voor onze bieren gebruiken.

Iedereen kan bierkenner worden!

Het mooie is; iedereen kan zo’n bierkenner worden. In een groot aantal Brand Proeflokalen organiseren we namelijk de Brand Bierproef. Op één avond leert je van onze bierexperts je hoe je een perfect glas bier herkent. De geur, de kleur, de helderheid, de schuimkraag, alles komt aan bod. Je komt alles te weten over het brouwproces en de ingrediënten die we bij Brand gebruiken. En natuurlijk leer je ook hoe je Brand bieren het best tot hun recht kunt laten komen. Met behulp van onze speciale proefglaasjes leer je de smaken van onze verschillende bieren te onderscheiden en te benoemen. Op het eind van de avond testen we je kennis met een korte quiz. En om je nog lang aan deze bijzondere avond te herinneren, krijg je een mooi geschenk van Brand mee naar huis.

Meedoen?

Wil jij meedoen aan een exclusieve Brand Bierproef? Schrijf je dan in aan de bar of stuur een mail naar lew.girrel@gmail.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s